Фонд гарантування не має підтвердження про хабар в $5 мільйонів

Фонд гарантування не має підтвердження про хабар в $5 мільйонів

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб не отримував офіційного підтвердження факту затримання уповноваженої особи ФГВФО на хабарі.

Про це йдеться у заяві, оприлюдненій на сторінці Фонду у Facebook.

"Про затримання правоохоронцями уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб стало відомо із повідомлень у ЗМІ. На цей момент офіційного підтвердження цього факту Фонд не отримував", - йдеться у заяві.

Водночас Фонд гарантування наголошує, що всебічно сприятиме слідству, співпрацюватиме із правоохоронними органами та сподівається на неупереджене та об’єктивне розслідування.

Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив про затримання під час одержання неправомірної вигоди в сумі $5 млн однієї з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. За його інформацією, уповноважена розробила злочинну схему вимагання та одержання хабарів від керівників банківських установ, до яких введено тимчасові адміністрації, пообіцявши невтручання ліквідаторів та інших осіб Фонду у порядок погашення банківськими установами зобов'язань перед кредиторами та реалізацію високоліквідних активів за заниженими цінами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-