Уночі загарбники з дронів атакували Берислав, серед поранених - підліток

Уночі загарбники з дронів атакували Берислав, серед поранених - підліток

Фото
Укрінформ
Уночі 22 квітня російські війська з дронів скидали вибухові пристрої в Бериславі на Херсонщині, поранені дві людини, зокрема, дівчина-підліток.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Херсонської області

«Вночі окупанти з дронів скидали вибухові пристрої в Бериславі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що унаслідок вибухів отримали поранення дві людини. Зокрема, у 15-річної дівчини діагностували мінно-вибухову травму, вогнепальні поранення грудної клітини, верхніх та нижніх кінцівок, у 27-річного чоловіка - мінно-вибухова травма та вогнепальне поранення ноги.

Минулої доби війська РФ здійснили обстріли правобережжя Херсонської області з артилерії, били з авіації та БПЛА.

Від ворожих атак потерпали Херсон, Берислав, Нововоронцовка та Козацьке. Пошкоджень зазнали навчальний та медичний заклади, дитсадок, приватний та три багатоповерхові будинки, заклад громадського харчування, газопровід, автомобілі.

Читайте також: Росіяни здійснили авіаудар по Бериславу, 15 постраждалих

До лікарні звернулася 47-річна херсонка. Жінка отримала мінно-вибухову травму та контузію напередодні під час нічного обстрілу Корабельного району.

На місцях ворожих «прильотів» працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.

За минулу добу поліція відреагувала на 139 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 2 провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині минулої доби через обстріли ворога поранені три людини, зокрема дитина

Фото: ДСНС Херсонщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-