У Харків прибула делегація представників Данії, Естонії, Франції, Швеції

У Харків прибула делегація представників Данії, Естонії, Франції, Швеції

Фото
Укрінформ
Візит у Харків делегації представників Данії, Естонії, Франції, Швеції та високопосадовців ООН має величезне значення для всіх мешканців міста та регіону.

Про це у Телеграмі повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

«Організація візиту потужної міжнародної делегації послів Данії та Естонії, заступників дипломатичних місій Франції, Швеції та високопосадовців ООН до нашого міста має величезне значення для всіх нас», - написав очільник міста.

Він зазначив, що одна річ знати, що коїться у Харкові, і зовсім інша — бачити своїми очима руїни Північної Салтівки, вщент зруйновані цивільні обʼєкти і разом з містянами переживати за своє життя під постійними повітряними тривогами. 

«Ми презентували делегатам конкретний план відновлення нашої теплової інфраструктури. Адже знаємо напевно, яке устаткування необхідне для того, щоб більш-менш стало пройти наступний опалювальний сезон, і хто вже зараз може його нам поставити», - заявив Терехов.

Читайте також: У Харкові в торговельних центрах відкривають пункти первинної психологічної допомоги

Він зазначив, що має повне взаєморозуміння з партнерами щодо потреб, і Харків дуже розраховує на дієву та своєчасну підтримку.

«Тільки разом ми зможемо підготувати наше місто до цієї зими та забезпечити надійний захист неба над Харковом», - наголосив Терехов.

Як повідомлялося, Харків та область перебувають під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, енергетичні й інфраструктурні об’єкти.

Фото: Телеграм / Ігор Терехов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-