Партнери допоможуть Запоріжжю в облаштуванні укриттів та підземних шкіл

Партнери допоможуть Запоріжжю в облаштуванні укриттів та підземних шкіл

Укрінформ
Партнери допоможуть Запоріжжю в облаштуванні укриттів та підземних шкіл, згідно з підписаним меморандумом між ОВА та БО «West Support in Ukraine» передбачається виділення 500 тис. грн на меблі.

Про це у Телеграмі повідомляє начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ.

«Цього тижня зустрівся із командою фонду «LITUA» та БО «West Support in Ukraine». Разом із БО «West Support in Ukraine» ми підписали меморандум про співпрацю. Вітас Люджюс, представник фонду LITUA Fondas, зазначив, що наразі проходить останній етап тендерної процедури, за підсумками якої навчальним закладам Запорізької області можуть виділити 500 тис. євро на виготовлення модульних меблів для укриттів та підземних шкіл. Особливістю цих меблів є те, що вони збираються без єдиного цвяха», - написав Федоров.

За його словами, завдяки роботі фонду «LITUA» та БО «West Support in Ukraine область має можливість доставляти вкрай необхідні модульні системи в прифронтові зони.

Федоров також зазначив, що освітній процес є пріоритетом роботи обласної влади, позаяк саме відсутність якісної освіти є однією із причини виїзду людей з міста.

Читайте також: У Харкові завершили будівництво першої підземної школи

Як повідомлялось, до нового навчального року в Запоріжжі задля безпеки дітей планують побудувати дві підземні школи.

Фото: Іван Федоров / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-