У ботсаду університету Каразіна висадили сакури в пам’ять про загиблих випускників і співробітників

У ботсаду університету Каразіна висадили сакури в пам’ять про загиблих випускників і співробітників

Фото
Укрінформ
У Харкові в ботанічному саду Каразінського університету висадили сакури в пам’ять про понад 50 випускників і співробітників, які загинули внаслідок російських ударів і під час захисту країни.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У заході взяли участь керівники вишу, викладачі, працівники саду, студенти.

“Сьогодні, в День довкілля, ми зібралися зі співробітниками, студентами - висадили 12 сакур у пам’ять про загиблих під час повномасштабного вторгнення каразінців. Зараз їх 53, це ті про яких ми знаємо. Це і студенти, і випускники, і викладачі”, - сказав проректор університету Анатолій Бабічев.

У ботсаду Каразінського університету висадили сакури в пам’ять про загиблих випускників і співробітників / Фото Вікторії Якименко

Читайте також: У тернопільському парку «Сопільче» посадили дубову алею у память про загиблих захисників

Висадження сакур - це лише мала частка того, що ми можна зробити для вшанування вшанування загиблих і героїв, які віддали своє життя за свободу, наголошує Бабічев.

“Звичайно, ми обговорюємо увіковічнення в якійсь скульптурі, певній композиції, але будемо чекати Перемоги. І тоді реалізуємо проєкт. А ця алея сакур, коли ми будемо бачити їх квітування, нагадуватиме нам про тих, хто віддав найцінніше - життя”, - сказав проректор.

Як повідомлялося, у Львівській громаді заклали сквер пам’яті воїнів-добровольців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-