На місці ворожої атаки в Чернігові розгорнули пункти незламності і психологічної допомоги

На місці ворожої атаки в Чернігові розгорнули пункти незламності і психологічної допомоги

Укрінформ
На місці ворожої атаки в Чернігові розгорнули пункти незламності та надання психологічної допомоги.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, передає Укрінформ.

“На місці ворожої атаки розгорнуті пункти незламності та пункти надання психологічної допомоги. Пункти прийому заяв потерпілих діють в будівлі Чернігівського райуправління поліції (вул. Старобілоуська, 4-а) та в розгорнутому наметі поліції, який знаходиться за будівлею політехніки. З собою мати документ, що посвідчує особу”, - йдеться в дописі.

Чаус додав, що маломобільні громадяни можуть зателефонувати на лінію «102» та залишити свої контактні дані та адресу, згодом прибуде поліція та допоможе з написанням заяви.

Читайте також: Кулеба про атаку на Чернігів: Невинні люди не загинули б, якби Україна мала достатньо засобів ППО

“Якщо ваші рідні, які ймовірно були поблизу місця трагедії, не виходять на зв'язок – зверніться за номером 093-241-09-87”, - додав посадовець.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вдарили вранці 17 квітня по Чернігову трьома крилатими ракетами "Іскандер". Повідомлялося про 14 загиблих та понад 60 постраждалих, серед яких - діти. Ворожим ударом у місті зруйновано восьмиповерхову будівлю, пошкоджено чотири багатоповерхівки, лікарню, заклад вищої освіти й десятки автомобілів.

Фото: ДСНС Україна 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-