З Кривого Рогу відправили військовим сучасні квадроцикли

З Кривого Рогу відправили військовим сучасні квадроцикли

Фото
Укрінформ
З Кривого Рогу відправили на фронт військовим 11 нових сучасних квадроциклів, які вже показали свою ефективність при виконанні різних завдань.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

“Ця техніка – 5 квадроциклів AODES 650 MAX PRO та 6 квадроциклів AODES 1000 TROPHY MAX PRO EPS – для нашої криворізької 17-ї танкової бригади та 13-ї бригади оперативного призначення “Хартія” Національної гвардії України. Сподіваємось, вона також допоможе нашим воїнам у виконанні бойових завдань”, - поінформував Вілкул.

За його словами, з початку повномасштабної війни Рада оборони Кривого Рогу відправила у військові частини вже 622 одиниці автомобільної техніки, а саме: 394 позашляховики (джипи та пікапи), 84 повнопривідні вантажівки, 54 "швидкі", 69 мікроавтобусів, 13 квадроциклів та інша техніка.

“Всього - на суму 389 млн 237 тис. грн. У тому числі більшість з ГО “Набат Кривбас” (це приватні кошти) - 541 одиниця на суму 309 млн 064 тис. грн”, - уточнив Вілкул.

Читайте також: Дніпро відправило бойовим бригадам 50 квадроциклів

Він також зазначив, що всього надано допомоги нашим військовим на суму вже понад 1 млрд 900 млн гривень.

В цю допомогу входять тисячі квадрокоптерів, радіостанцій, FPV-дронів, десятки тисяч шоломів і бронежилетів, тепловізорів і прицілів, генераторів і зарядних станцій та багато іншого.

Як повідомляв Укрінформ, Вінницька ОВА передала нацгвардійцям військової частини 3028 “Червона калина”, які воюють на передовій, високопрохідні квадроцикли.

Фото: Олександр Вілкул / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-