У Кривому Розі завершили пошукову операцію на місці вибуху в багатоповерхівці

У Кривому Розі завершили пошукову операцію на місці вибуху в багатоповерхівці

Фото
Укрінформ
На Дніпропетровщині у Кривому Розі на місці вибуху в дев’ятиповерхівці завершили пошукову операцію.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ. 

«На місці вибуху, що стався вночі у дев’ятиповерхівці, працюють усі служби. Рятувальники, поліція, медики, комунальники. Продовжується розбір потрощених конструкцій – пошкоджені перекриття між 3 та 5 поверхами. Втім, пошукову операцію вже завершили. З-під завалів дістали тіло загиблого 47-річного чоловіка. Меддопомогу надали 7 людям. Двоє з них – в лікарні в стані середньої тяжкості», - йдеться в дописі.

Посадовець додав, що ще понад 20 мешканців підтримали психологи, які чергують на місці події. У найближчій школі розгорнули штаб.

Читайте також: Під завалами багатоповерхівки у Кривому Розі знайшли загиблого

За словами Лисака, постраждалі можуть отримати будматеріали, аби тимчасово закрити вибиті вікна. Там же складають реєстр пошкодженого майна.

«На зараз відомо, що потрощені 39 квартир. Фахівці продовжують обстеження. Паралельно укріплюють конструкції. Встановили опори на 2 та 4 поверхах. До будинку вже повернули світло, воду та газ», - зауважив він.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Кривий Ріг у квартирі дев'ятиповерхового будинку стався вибух, не пов'язаний із бойовими діями, постраждали семеро людей. Пізніше під завалами будинку знайшли тіло загиблого 47-річного чоловіка.

Фото: Сергій Лисак / Дніпропетровська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-