У Львові відкрили рекрутинговий центр 24 ОМБр імені короля Данила

У Львові відкрили рекрутинговий центр 24 ОМБр імені короля Данила

Фото
Укрінформ
У Львові 24 окрема механізована бригада імені короля Данила відкрила свій рекрутинговий центр.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Львові відкрила свій рекрутинговий центр 24 окрема механізована бригада імені короля Данила / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

«Сьогодні ми відкриваємо перший рекрутинговий центр нашої бригади, щоб залучати вмотивованих людей, які зробили свій вибір, а ми допоможемо скерувати їх на посаду за фахом, досвідом та навиком. Коли людину мобілізують, у неї обмежений вибір місця служби. У нашому рекрутинговому центрі кожен може обрати, де служити, — в бойовому підрозділі чи в тиловому. А ще тут можна отримати всю інформацію про обрану посаду», - зазначив представник служби звʼязків з громадськістю 24-ї бригади Андрій Полухін.

Наразі, зі слів військовослужбовців, найбільше бригаді потрібні водії, оператори БПЛА, зварювальники тощо.

Центр рекрутингу 24 ОМБр імені короля Данила розташований у Львові на пл. Осмомисла, 9.

Читайте також: У Дніпрі відкрився перший рекрутинговий центр

24 окрема механізована бригада є одним із найдосвідченіших механізованих підрозділів Збройних сил України, і її військові пройшли найгарячіші точки російсько-української війни, починаючи з 2014 року.

У 2014 році бригада звільняла Красний Лиман, Ямпіль, Закітне, Сіверськ, Зарічне, Лисичанськ і Сєвєродонецьк. Повномасштабне вторгнення підрозділ зустрів на Луганщині, одним з перших звільняв південні території України під час контрнаступу у 2022 році, тримав оборону міста Бахмут та досі виконує бойові завдання на одному зі східних напрямків.

У Львові функціонує ще чотири рекрутингових центри різних військових формувань – «Вовків да Вінчі», «Азову», 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ та львівської 103-ї бригади ТрО.

Читайте також: У Харкові відкрили два Центри рекрутингу Сил оборони

Як повідомляв Укрінформ, у лютому у Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії, який є незалежним від центрів комплектування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-