Війська РФ за добу вбили на Донеччині одного цивільного, ще п’ятьох - поранили

Війська РФ за добу вбили на Донеччині одного цивільного, ще п’ятьох - поранили

Укрінформ
За минулу добу, 8 квітня, російські загарбники вбили одного жителя Донецької області і ще п’ятьом людям завдали поранень.

Про це у Фейсбуціповідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

“За 8 квітня росіяни вбили 1 жителя Донеччини — у Часовому Яру. Ще 5 людей в області за добу дістали поранення", - зазначив він.

Як підкреслив очільник ОДА, загальна кількість жертв російської армії на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

За його словами, всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Так, у місті Селидове Покровського району внаслідок російських обстрілів поранено п’ятьох мирних жителів, пошкоджено три багатоповерхівки, адмінбудівлю і магазин. У Кураховому пошкоджено приватний будинок.

У Лимані Краматорського району пошкоджено три приватні будинки, у Костянтинівці - дев’ять приватних будинків, дві автівки і два інфраструктурні об'єкти.

Крім цього, у громаді обстріляні місто Миколаївка та село Віролюбівка. У Дружківці під час ворожих обстрілів пошкоджено п’ять будинків і три адмінбудівлі.

У місті Торецьк Бахмутського району теж пошкоджено п’ять будинків. А в Часовоярській громаді пошкоджені 14 приватних будинків, багатоповерхівка та інфраструктурний об'єкт. У місті Сіверськ ворог пошкодив один будинок.

Начальник ОВА зазначив, що з лінії фронту вдалося евакуювати 520 мирних жителів, у тому числі 29 дітей.

Читайте також: На Донеччині внаслідок обстрілів загинула людина, троє поранених

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок російського удару по дев'ятиповерховому житловому будинку у Селидовому поранення дістали щонайменше п'ятеро людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-