Вінницька громада технічно підсилила ще чотири військових частини

Вінницька громада технічно підсилила ще чотири військових частини

Укрінформ
Вінницька громада технічно підсилила ще чотири військових частини, передавши сім Mavic 3T, тепловізори, зарядні станції та прожектори.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Для бійців ще чотирьох військових частин Вінницька міська рада разом з громадою та координаторами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передала чергову допомогу. Цього разу – сім Mavic 3T, сім тепловізорів, п’ять зарядних станцій Bandera Power та два прожектори», - йдеться у повідомленні.

Згідно з оприлюдненою інформацією, частину обладнання спрямували бійцям на передову на східний напрямок. Інше передають захисникам, які збивають ворожі безпілотники.

Як повідомлялось, минулого тижня Вінницька громада технічно підсилила бійців 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу, передавши їм придбані за бюджетні кошти генератори, тепловізори та блоки багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power.

Читайте також: У Вінниці відкрили побутовий центр для переселенців «ЯМаріуполь. Турбота»

Бюджет громади на 2024 рік розподілений згідно з ключовими принципами та пріоритетами: безпека та оборона, стійкість, турбота. На пріоритет «безпека та оборона» передбачили майже 1 млрд грн. Це третина коштів, які не входять до захищених статей.

Як передавав Укрінформ, Вінницька міськрада виділила на підтримку українських воїнів майже 48 мільйонів гривень.

Фото: Вінницька міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-