У Дніпрі дитсадки без укриттів працюють у приміщеннях шкіл

У Дніпрі дитсадки без укриттів працюють у приміщеннях шкіл

Фото
Укрінформ
У Дніпрі з 1 квітня вихованці дитсадків, де немає укриттів, у змішаному режимі займаються у будівлях шкіл.

Про це повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради, передає Укрінформ.

"Дошкільнятам, садки яких не мають укриття, з 1 квітня організували заняття у змішаному режимі. Це ті діти, які увесь період повномасштабного вторгнення навчались онлайн. Їм облаштували кабінети у будівлях шкіл, де є укриття", - йдеться у повідомленні.

За інформацією міськради, з 1 квітня в такому форматі на базах 47 шкіл запрацювало 87 садочків. До цього діти мусили залишатися вдома, що створювало неабиякі проблеми для батьків.

Заступниця начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олена Яковенко під час відвідання закладу освіти, де перебувають діти з двох садочків, зазначила, що це групи короткотривалого перебування.

Читайте також: Уряд виділив ₴2,5 мільярда на побудову укриттів у школах

"На заняттях навчаються саме дошкільнята, яких потрібно підготувати до школи. Деякі займаються по 4 години на день з 8:30 до 12:30, деяким організовано інтегровані заняття з 15:30 до 17:30. Найголовніше, що навчають їхні ж вихователі, до яких вони ходили у садочок", — сказала Яковенко.

За її словами, дошкільні заклади, які не мають укриттів, можуть організувати в такому форматі навчання для 1600 дітей. На сьогодні набрали близько пів тисячі дітей.

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові завершили будівництво першої підземної школи.

Фото: old.dniprorada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-