Голова Національних зборів Франції оглянула Одеський морський порт

Голова Національних зборів Франції оглянула Одеський морський порт

Фото
Укрінформ
Голова Національних зборів Французької Республіки Яель Брон-Піве оглянула Одеський морський порт.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає Укрінформ.

«Голова Національних зборів Французької Республіки Яель Брон-Піве з візитом в Одесі. Враховуючи всі історичні зв'язки між Францією й Одещиною, головний акцент зустрічі - захист наших людей. Оглянули морський порт, який неодноразово атакували ворожі ракети й дрони», - йдеться у повідомленні.

Як підкреслив Кіпер, він доповів щодо безпекової ситуації в регіоні та функціонування зернового коридору. Детально обговорили маршрути руху цивільних суден, а також ті виклики й небезпеку, із якими доводиться зустрічатись. Начальник ОВА зазначив, що разом із Головою Верховної Ради України наголосили на важливості відновлення портової інфраструктури та захисту Одещини від системних атак агресора. Окрему увагу приділили посиленню сил ППО в регіоні.

Читайте також: Голова Національних зборів Франції в Одесі ознайомилась з роботою «зернового коридору»

Як зазначається, пані Брон-Піве особисто ознайомилася з наслідками російського тероризму, зокрема, на власні очі побачила руйнування цивільної інфраструктури та рішуче засудила агресію РФ проти України.

Кіпер висловив вдячність голові Національних зборів Французької Республіки Яель Брон-Піве за візит та особливу увагу до Одещини.

Як повідомляв Укрінформ, міський голова Одеси Геннадій Труханов зустрівся з парламентською делегацією Французької Республіки на чолі з головою Національних зборів Франції пані Яель Брон-Піве.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-