З обстрілюваного Торецька «Білі янголи» евакуювали ще двох малюків та підлітка

З обстрілюваного Торецька «Білі янголи» евакуювали ще двох малюків та підлітка

Фото, відео
Укрінформ
З обстрілюваного Торецька на Донеччині екіпаж поліції «Білі янголи» вивіз хлопчика-підлітка та двох малюків. З Торецької громади залишається евакуювати ще 11 дітей.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Донецької області та оприлюднила відео цієї евакуації.

З обстрілюваного Торецька «Білі янголи» евакуювали ще двох малюків та підлітка / Фото: Національна поліція

«Повз палаючі будинки «Білі янголи» вивозять із Торецька маленьких дітей… Можливістю безпечно виїхати з міста скористалися ще дві родини. В одній - хлопчик-підліток, в іншій - двоє малюків», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місто Торецьк зустріло поліцейських ворожими прильотами, один снаряд потрапив у приватний будинок, він загорівся. Екіпаж зупинився, щоб надати допомогу, проте цього разу обійшлося без постраждалих.

Відео: Поліція Донеччини

Правоохоронці підкреслили, що в таких умовах дітям – не місце. І поліція має все для порятунку малечі: броньоване авто, каски та бронежилети для дітей різного віку, спецкоманду правоохоронців з навичками парамедиків.

Цього разу серед евакуйованих - шестирічна Вікторія та півторарічний Кирило, які звикли до вибухів - під постійним вогнем росіян малеча втрачає інстинкт самозбереження. Їхня домівка опинилася у зоні ударів, тож мати погодилась на евакуацію. Тепер брат із сестрою у безпеці.

З Торецької громади залишається евакуювати ще 11 дітей, і заради цього «Білі янголи» продовжують ризикувати життям, підкреслюється у повідомленні.

Читайте також: На Донеччині з-під російських обстрілів евакуювали ще майже 100 жителів

Поліція нагадує телефон групи «Білий Янгол» на Бахмутському напрямку - 066-56-15-102.

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донеччини наразі залишаються близько 514 тис. жителів. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донецької області евакуйовані понад 1 млн 355 тис. людей, з них понад 164 тис. дітей.

Фото: Поліція Донеччини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-