Обстріли Дніпропетровщини: від вибухової хвилі побиті вікна в будинках, є перебої зі світлом

Обстріли Дніпропетровщини: від вибухової хвилі побиті вікна в будинках, є перебої зі світлом

Фото
Укрінформ
Ворог атакував масовано Дніпропетровщину, від вибухової хвилі побиті вікна в будинках, є перебої зі світлом та водопостачанням.

Про це в Телеграмі повідомляє начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

“Від самого ранку в області лунали вибухи. Ворог атакував масовано. Пошкоджені енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Камʼянському районах. Від вибухової хвилі побиті вікна в будинках. Є перебої зі світлом та водопостачанням. Будуть введені графіки відключень”, - йдеться в дописі. 

Атака на Дніпро / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

Інформація ще уточнюється.

"Сьогодні вночі ворог здійснив масовану атаку на енергетичну інфраструктуру України. Пошкоджені об’єкти генерації, передачі та розподілу електроенергії. Через це в Дніпропетровській області відбуваються екстрені відключення за розпорядженням НЕК "Укренерго", - йдеться у повідомленні Групи ДТЕК у Телеграмі.

Читайте також: На ДніпроГЕС після російської атаки триває пожежа, загрози прориву немає - Укргідроенерго

Як повідомляв Укрінформ, вночі та зранку 22 березня у Запоріжжі, Харкові, Дніпрі, Сумах та Кривому Розі під час повітряної тривоги пролунали вибухи.

За словами міністра енергетики Германа Галущенка, через ракетну атаку є пошкодження ряду об'єктів енергетики. Запорізька АЕС втратила одну лінію живлення.

Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-