На Тернопільщині затримали службовця ТЦК під час отримання хабаря

На Тернопільщині затримали службовця ТЦК під час отримання хабаря

Фото
Укрінформ
На Тернопільщині оголосили підозру працівнику Територіального центру комплектування, який вимагав від військовозобов’язаного хабар у вигляді нових дверей в обмін на анулювання повістки.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«За процесуального керівництва Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру військовослужбовцю об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України)», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Закарпатському ТЦК прокоментували спробу самогубства чоловіка

За даними слідства, 31-річний штаб-сержант ТЦК висунув військовозобов’язаному вимогу щодо купівлі у його помешкання вхідних дверей за майже 24 тисячі гривень. Натомість службовець мав забезпечити анулювання врученої повістки та не вносити до інформаційних підсистем відомостей про його розшук.

Затримали підозрюваного під час одержання чека про підтвердження оплати послуг. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Як повідомляв Укрінформ, перед судом постануть співробітники Вінницького об’єднаного міського ТЦК та СП, які за гроші допомагали військовозобов’язаним чоловікам уникнути мобілізації та виїхати з країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-