Унаслідок удару РФ по Харкову загинули троє людей, ще п’ятеро поранені

Унаслідок удару РФ по Харкову загинули троє людей, ще п’ятеро поранені

Укрінформ
У Харкові внаслідок удару РФ, за попередніми даними, постраждали п’ятеро людей.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

"Наразі відомо про пʼятьох постраждалих. Двоє вже госпіталізовані, решту оглядають лікарі і вирішують питання направлення до лікарні. Утім, пошукова робота продовжується, як і гасіння пожежі", – йдеться у дописі.

За інформацією начальника Харківського військового гарнізону Сергія Мельника, росіяни ударили ракетою по Холодногірському району.

Начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов своєю чергою повідомив про трьох загиблих та п'ятеро поранених внаслідок ворожого удару.

"Близько першої години дня ворог обстріляв місто - пошкоджені восьмиповерхівка та виробничий цех в Холодногірському районі. Пожежа охопила понад 1000 квадратних метрів. Звичайна типографія, цех з виробництва меблів і лакофарбової продукції. Серед поранених працівники підприємства, двоє з них у важкому стані. Триває рятувальна операція та гасіння пожежі", - зазначив він, додавши, що кількість жертв та постраждалих може бути більшою.

Читайте також: Внаслідок ракетного удару по Харкову є постраждалі, на місці «прильоту» велика пожежа

Як повідомлялося, близько 13-ї години у Харкові пролунав вибух. В ОВА підтвердили, що росіяни завдали удару по одному з районів, і під завалами можуть перебувати люди. Мер повідомив, що після удару почалася масштабна пожежа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-