У Житомирі викрили продавчиню автомобілів,  ввезених для потреб ЗСУ

У Житомирі викрили продавчиню автомобілів, ввезених для потреб ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Житомирі викрили жінку, яка продавала автомобілі, що ввозили в Україну як благодійну допомогу для ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Житомирська обласна прокуратура.

«Слідство встановило, що жителька Житомирського району займалася продажем елітних автівок, ввезених з-за кордону під виглядом гуманітарної допомоги. За оперативними даними, гуманітарку ввозив нібито благодійний фонд, зареєстрований у Вінниці. Авто призначалися для відправки військовослужбовцям», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що насправді ж пригнані іномарки паркували на території домоволодіння підозрюваної. Клієнтам пропонували автомобілі Hyundai Santa Fe, Mersedes ML, BMW X5, Suzuki Grand Vitara, Nissan X-Trail, Volkswagen Passat.

Жінку викрили «на гарячому» відразу після продажу трьох автомобілів на загальну суму 15 тис. доларів США.

Під час обшуку правоохоронці виявили ще чотири авто, підготовлені для продажу. Наразі усі сім іномарок ринковою вартістю близько 1,5 млн грн вилучено, вирішується питання щодо накладення на них арешту.

Читайте також: Поліція викрила псевдоволонтерку, яка зібрані для ЗСУ гроші витрачала в онлайн-казино

За процесуального керівництва обласної прокуратури місцевій жительці повідомлено про підозру в незаконному використанні з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, вчиненому у значному розмірі під час воєнного стану (ч. 3 ст. 201-2 Кримінального кодексу України).

Як повідомлялося, житомирські правоохоронці викрили керівника благодійного фонду, який переправляв за кордон чоловіків, що підпадають під мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-