Волонтери з Буковини передали на передову 100 FPV-дронів

Волонтери з Буковини передали на передову 100 FPV-дронів

Фото
Укрінформ
Буковинські волонтери з благодійної організації «Янголи Донбасу» передали військовим ЗСУ партію зі 100 FPV-дронів для боротьби із російськими загарбниками.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна рада, передає Укрінформ.

«Сто FPV дронів для наших захисників передали волонтери з Буковини. Представники благодійної організації «Янголи Донбасу» Яна та Сергій Статні надали чергову партію безпілотників, щоб допомогти військовим боротися із загарбниками», - йдеться у повідомленні.

За словами військового ЗСУ, депутата обласної ради Андрія Пуздряка, ці дрони суттєво підвищать вогневу міць українських захисників та сприятимуть стримуванню та знищенню ворогів.

«Від себе особисто та своїх побратимів, висловлюємо Вам щиросердну вдячність за постійну невтомну допомогу воїнам ЗСУ!», – зазначив військовий.

Читайте також: Театр Франка передав 100 дронів для ЗСУ

Волонтерка Яна Статна допомагає людям у прифронтовій зоні з 2014 року, разом із нею працює її батько. Вони перевозили гуманітарні вантажі у Бахмут, Вугледар, Мар’їнку, Авдіївку. Підтримували військових і цивільних, організовували евакуацію місцевого населення. Волонтери працювали також на Харківщині й Сумщині, а нині – регулярно їздять до українських воїнів, які тримають оборону на Донецькому напрямку.

Як повідомлялося, Кабмін виділив додаткові ₴5 мільярдів на закупівлю дронів для Сил оборони.

Фото: ФБ/Чернівецька облрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-