На Вінниччині ветерани отримають ₴7,7 мільйона грантових коштів на розвиток бізнесу

На Вінниччині ветерани отримають ₴7,7 мільйона грантових коштів на розвиток бізнесу

Укрінформ
На Вінниччині цьогоріч ветерани та члени сімей отримають 7,7 млн грн грантових коштів на започаткування або розвиток власної справи.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

«У 2024 році шістнадцять заявників отримають гранти на загальну суму 7,7 млн гривень та створять 33 нових робочих місця», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед заявників на отримання грантів - дев’ятеро учасників бойових дій та семеро членів сімей військовослужбовців.

Цьогоріч отримані кошти вони спрямовують на відкриття кав’ярні, ветаптеки, бази відпочинку, автомийки, молочної ферми, а також простору для розвитку дітей, вирощування зернових, виробництво робочого одягу та виробів з металу, надання послуг приватної охорони, послуг у сфері будівництва та ремонту, вантажних перевезень та клінінгу.

Читайте також: На Львівщині ветерани можуть отримати250 тисяч на власну справу

У рамках зазначеної програми учасники бойових дій, члени їх сімей та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть отримати грант на започаткування або розвиток власної справи. Програма передбачає виділення 250 тис. грн, 500 тис. грн або 1 млн грн.

Як повідомлялось, загалом на Вінниччині у межах державної підтримки гранти на започаткування власної справи отримали вже 29 ветеранів та членів їх сімей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-