На Львівщині ветерани можуть отримати ₴250 тисяч на власну справу

На Львівщині ветерани можуть отримати ₴250 тисяч на власну справу

Укрінформ
У Львівській області ветерани мають змогу отримати 250 тисяч гривень на відкриття або підтримку власного бізнесу.

Про це повідомляє Львівська ОВА, передає Укрінформ.

«Департамент економічної політики Львівської ОВА в межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 оголошує конкурс на прийом документів для участі в отриманні гранту для учасників АТО/ООС, ветеранів війни з РФ у розмірі 250 тис. гривень. Ці кошти допоможуть започаткувати власну справу чи розвивати чинну підприємницьку діяльність», - йдеться у повідомленні.

Безповоротна фінансова допомога надаватиметься для підтримки організації фінансово-господарської діяльності (крім заробітної плати і капітальних видатків).

Умовою надання такої підтримки є фактична реєстрація фізичної особи підприємця на території Львівської області та працевлаштування мінімум одного ветерана протягом 6 місяців після отримання гранту із зобов’язанням не звільняти його з власної ініціативи протягом 12 місяців та дотримуватись усіх норм чинного законодавства.

Читайте також: Стартувала навчальна реінтеграційна програма для ветеранів «Кіберзахисники»

Прийом документів триватиме до кінця року в межах дії Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 та в межах наявного фінансового ресурсу.

Як повідомляв Укрінформ, Львівська міська рада затвердила комплексну програму допомоги ветеранам, їхнім родинам, а також рідним загиблих захисників і захисниць, на яку 2024 року передбачено 480 млн грн.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-