Чоловіків, які з сокирами напали на військових ТЦК на Буковині, арештували без права на заставу

Чоловіків, які з сокирами напали на військових ТЦК на Буковині, арештували без права на заставу

Укрінформ
Двом чоловікам, які з сокирами напали на працівників ТЦК та СП на Буковині, суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

"Щодо затриманих раніше чоловіків, то за клопотанням слідчих суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави", - зазначили у поліції.

Наразі досудове розслідування триває за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 7 років. Також слідство не виключає додаткових кваліфікацій події.

Читайте також: У Києві двоє молодиків напали з ножем на підприємця, щоб відібрати елітне авто

Як повідомлялося раніше, у Чернівецькій області двоє чоловіків із сокирами напали на працівників ТЦК та СП. Один із нападників спробував наїхати машиною на військового. Обох порушників затримали.

У пресслужбі обласного ТЦК та СП кореспонденту Укрінформу повідомили, що постраждалі від нападу військові є обмежено придатними до служби і переведені до ТЦК та СП з бойових частин. А військовослужбовець, якого збив автомобіль, повернувся до служби після поранення на фронті.

На сторінці 108-го гірсько-штурмового батальйону 10-ї бригади ЗСУ у Фейсбуці також повідомили, що постраждалий військовий раніше служив в їхньому підрозділі. Це головний сержант взводу Микола Мусензовий. Він був двічі поранений на фронті та має два ордени "За мужність".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-