Мобільні підрозділи Ощадбанку почали роботу в п'яти областях

Мобільні підрозділи Ощадбанку почали роботу в п'яти областях

Укрінформ
Мобільні підрозділи Ощадбанку на базі автотранспорту виїхали на маршрути в Донецькій, Запорізькій, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі банку, що є в розпорядженні агентства.

Зазначається, що п’ять мобільних підрозділів Ощадбанку, що виготовлені за унікальною технологією та не мають аналогів, розпочали роботу в п’яти областях України: Донецькій, Запорізькій, Харківській, Херсонській та Чернігівській. Ці банківські підрозділи є броньованими, вони оснащені супутниковим зв'язком, сигналізацією і тривожними кнопками. Тут є автономне електропостачання, системи відеоспостереження, пожежогасіння, кондиціонування та вентиляції.

"Мобільні підрозділи надають банківські послуги в тих населених пунктах, де не працює жоден інший банк. Графік їх курсування визначається спільно з органами місцевої влади та обласними військовими адміністраціями. Він може коригуватись відповідно до безпекової ситуації в регіоні", - наголошують у банку.

Зауважується, що завдяки мобільним підрозділам Ощадбанку на базі автофургонів можливість банківського обслуговування отримали мешканці територій поблизу лінії фронту або кордону з державою-агресором. Там можна отримати стандартний набір банківських послуг: відкрити поточний рахунок, оформити депозит, перевипустити платіжну картку, здійснити грошовий переказ, отримати соціальну допомогу тощо.

Читайте також: Уряд привів статут Ощадбанку у відповідність до законодавства

"Проєкт мобільних підрозділів для Ощадбанку дуже важливий, адже він реалізується в рамках нашої програми безбар’єрності... В подальшому ми будемо масштабувати цей проєкт: до кінця роки планується створення нових 5 мобільних підрозділів", – прокоментував голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

Як повідомлялось, перші мобільні відділення на базі автотранспорту почали обслуговувати клієнтів ще в 2015 році – подібних рішень з того часу і донині не має жодний український банк. З початком повномасштабної агресії Ощадбанк передав ті мобільні броньовані відділення на потреби ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-