Тютюнові вироби мали доставити дрони - на Закарпатті затримали групу контрабандистів

Тютюнові вироби мали доставити дрони - на Закарпатті затримали групу контрабандистів

Фото, відео
Укрінформ
Співробітники Мукачівського прикордонного загону затримали контрабандистів, які за допомогою безпілотників намагалися переправити через державний кордон тютюнові вироби.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає Укрінформ.

На околицю села Велика Копаня Закарпатської області контрабандисти привезли два сконструйовані легкомоторні літальні апарати, за допомогою яких і збиралися переміщувати тютюнові вироби в Румунію.

Безпілотники контрабандисти запускали за допомогою пускової установки, а далі за допомогою дистанційного пульта регулювали напрямок і траєкторію польоту.

Прикордонники затримали трьох правопорушників, а також виявили два транспортні засоби, у яких були два пакунки з безакцизними тютюновими виробами у кількості майже 500 пачок, устаткування для запуску безпілотників і три балони з киснем до нього, пульти управління, GPS-навігатори та акумуляторні батареї.

Викриття зловмисників оперативники загону проводили спільн з курсантами Національної академії Держприкордонслужби імені Богдана Хмельницького, які проходять стажування на ділянці Мукачівського прикордонного загону, а також за участі співробітників Бюро економічної безпеки.

Читайте також: На Сумщині правоохоронці викрили групу торговців зброєю

Як повідомляв Укрінформ, у Чернівецькій області біля кордону з Румунією правоохоронці зупинили мікроавтобус, в якому перевозили 34 чоловіків призовного віку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-