Сотні луганчан онлайн відсвяткували день народження Кобзаря

Сотні луганчан онлайн відсвяткували день народження Кобзаря

Укрінформ
Сотні луганчан об’єдналися онлайн, аби відзначити 210 річницю від дня народження Тараса Шевченка.

Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Наші громадяни через росіян зараз перебувають у різних регіонах країни. Але це не заважає єднатися, святкувати разом визначні дати та проводити культурні заходи", - йдеться у повідомленні.

У святкуванні річниці Кобзаря взяли участь сотні луганчан. Зокрема, керівництво області, районних державних військових адміністрацій та військових адміністрацій населених пунктів, працівники закладів культури, викладачі, учні та студенти закладів мистецької освіти.

На заході лунали музичні та поетичні номери у виконанні студентів та викладачів Сєвєродонецького фахового коледжу культури.

Читайте також: Активісти у Криму поширюють рядки з поезій Шевченка

«Ми залишаємося єдиними, де б не були - чи то в Серебрянських лісах, чи то у Львові, чи за кордоном, або ж в неволі на тимчасово окупованих територіях. Ми залишаємося вільним Українським народом. Нацією, яка знає свою історію, поважає Героїв та живе у прагненні до свободи. Слова Шевченка сьогодні пророчі, як ніколи. І як би нам не було складно зараз – завдяки нашим Захисникам і Захисницям ми виконаємо заповіт Кобзаря до кінця – виженемо кацапа, повернемо свої домівки та збудуємо нове, вільне майбутнє», - наголосив голова обласної державної – начальник військової адміністрації Артем Лисогор.

Як повідомлялося, 9 березня виповнюється 210 років від дня народження Тараса Шевченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-