У Бердянську ліквідували одну з організаторок псевдовиборів

У Бердянську ліквідували одну з організаторок псевдовиборів

Відео
Укрінформ
У тимчасово окупованому Бердянську вибухнув автомобіль однієї з організаторок псевдовиборів.

Про це в Телеграмі повідомила начальниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна, передає Укрінформ.

Зазначається, що у Бердянську в мікрорайоні Колонія сьогодні пролунав вибух. Попередньо, було ліквідовано одну з організаторок псевдовиборів у тимчасово окупованому Бердянську.

“Наслідки ліквідації зрадниці у Бердянську. Рашисти підтвердили попередню версію вибуху - у тимчасово окупованому Бердянську підірвали автівку пособниці окупантів, яка була членом виборчої комісії "з правом вирішального голосу". Інцидент стався на вулиці Герцена, 117. Коли жінка сіла у власну автівку, спрацював вибуховий пристрій. Від отриманих травм вона померла у лікарні”, - йдеться в дописі.

Вже за кілька хвилин Галіцина додала, що йдеться про Олену Ільїну. За наявною інформацією, Ільїна займалась організацією "виборів" у Бердянську.

“Її син - Микита Самойленко. На початку окупації активно підтримував росіян, відзначився публічними виступами та став широко відомим. Колишній прибиральник отримав посаду в адміністрації "окупантів", - додала Галіцина.

Читайте також: СБУ викрила очільника «виборчої комісії» на псевдореферендумі в Луганську

Як повідомлялось, керівникам установ і закладів на тимчасово окупованих територіях України вже передали з Москви заплановані показники явки на «виборах» Путіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-