В Одесі через атаку ворожого дрона залишаються без опалення 11 багатоповерхівок

В Одесі через атаку ворожого дрона залишаються без опалення 11 багатоповерхівок

Фото
Укрінформ
В Одесі через влучання ворожого безпілотника залишаються без опалення одинадцять багатоповерхівок. В місті розгорнули пункти обігріву.

Про це у Телеграмі повідомляє Одеська міська рада, передає Укрінформ.

«Без опалення залишаються 11 будинків. Розгорнуто пункти обігріву, також людей приймають найближчі школи. Оперативний штаб збирає інформацію щодо необхідності розселення людей, а також надає консультації щодо матеріальної допомоги з міського бюджету та оформлення компенсації за знищене житло за державною програмою єВідновлення», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, будівельники проведуть експертизу напівзруйнованого будинку, щоб з'ясувати, чи зможуть люди повернутися у вцілілі квартири.

Читайте також: Кількість постраждалих внаслідок удару дрона в Одесі зросла до восьми

Тим часом триває розбір завалів і пошукові роботи, до яких залучені всі оперативні та комунальні служби міста. На місці влучання ворожого БпЛА працюють три екскаватори та 17 самоскидів.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов пообіцяв відновити теплопостачання одинадцяти одеських будинків, пошкоджене через російську дронову атаку, вже до вечора.

Як повідомлялось, вночі 2 березня ворог здійснив атаку БпЛА по Одесі. Безпілотник влучив у багатоповерховий будинок спального району міста. Частина під’їзду з 18 квартир зруйнована.

Наразі відомо про двох загиблих та вісьмох постраждалих, серед яких трирічна дитина.

Тривають розбори завалів та пошуково-рятувальні операції. Під завалами ще можуть бути люди, безвісти зниклими вважаться шестеро жителів будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-