Тернопільський ТЦК обіцяє допомагати з розслідуванням смерті військовозобов'язаного

Тернопільський ТЦК обіцяє допомагати з розслідуванням смерті військовозобов'язаного

Укрінформ
Тернопільський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки прокоментував смерть 49-річного жителя Чортківського району, якого доправили до місцевої лікарні з ТЦК у місті Бучач.

Про це повідомляє Тернопільський обласний ТЦК СП, передає Укрінформ.

«По даному факту проводиться розслідування. Військовослужбовці центру комплектування будуть сприяти проведенню розслідування та з’ясуванню істини по справі. З приводу даної трагедії співчуваємо родині померлого», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Тернопільщині помер чоловік, якого без свідомості доправили до лікарні з ТЦК

27 лютого 49-ти річному жителю Тернопільщини раптово стало зле, почалися судоми, впав додолу на території третього відділу Чортківського РТЦК та СП.

Працівники Територіального центру комплектування надали першу медичну допомогу і викликали карету швидкої допомоги. Чоловіка доставили до Бучацької міської лікарні, медики діагностували у чоловіка напад судом, в анамнезі - епілепсія. 29 лютого чоловік помер в приміщенні лікарні.

Як повідомляв Укрінформ, Спеціалізована прокуратура перевірить дії службовців Територіального центру комплектування у місті Бучач Тернопільської області, на території якого втратив свідомість, а згодом помер військовозобов’язаний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-