Із Селидівської громади евакуювали ще 15 дітей

Із Селидівської громади евакуювали ще 15 дітей

Фото
Укрінформ
Із Селидівської громади Донеччини евакуювали у Закарпатську область ще 29 цивільних, серед яких 15 дітей.

Про це у Телеграмі повідомила Селидівська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Евакуація цивільних мешканців Селидівської громади до більш безпечних регіонів країни триває. Сьогодні до Закарпатської області з подальшим розселенням евакуйовано сім’ї з дітьми: 29 людей, серед яких 15 дітей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за допомогою гуманітарної місії «Проліска» жителів громади доставили до залізничного вокзалу міста Покровськ, звідки евакопотягом вони відправилися на Західну Україну.

Читайте також: Обстріл Селидового: Росія вдарила вісьмома ракетами КN 23 та С-300

Як повідомляв Укрінформ, у Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

Уночі 14 лютого російські війська обстріляли медичний заклад та будинок у Селидовому. Основний удар російських ракет прийшовся по пологовому відділенню. Троє людей загинули, зокрема, дитина і вагітна жінка, ще 12 поранені, з них четверо дітей.

На території Донеччини наразі залишаються 524 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донецької області евакуйовано понад 1 млн 355 тис. людей, з них понад 164 тисячі дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-