Енергетики відновили світло понад 10 тисячам споживачів у чотирьох областях

Енергетики відновили світло понад 10 тисячам споживачів у чотирьох областях

Укрінформ
Енергетики відновили електропостачання 10,4 тис. споживачів у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій та Миколаївській областях, де сталися відключення електроенергії внаслідок ворожих обстрілів та з технологічних причин.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

У Дніпропетровській області з технологічних причин були відключені 8156 споживачів, а через бойові дії знеструмлені 1207 споживачів. Станом на ранок усі абоненти заживлені.

У місті Дніпро через пошкодження внаслідок ДТП газопроводу низького тиску стався витік газу. Відключені від розподілу газу 22 споживачі.

У Кривому Розі, попередньо, через отруєння чадним газом, загинули жінка та чоловік.

У Донецькій області через бойові дії вимикалась повітряна лінія 110 кВ, знеструмлені 14,2 тис. споживачів. Водночас за добу енергетики заживили 9,5 тис. абонентів. Станом на ранок в області залишаються без напруги понад 43 тис. споживачів у 75 населених пунктах.

У Запорізькій області відновлене електропостачання 597 споживачів, які були відключені з технологічних причин. Через бойові дії знеструмлені 392 споживачі. Енергетики вже заживили 286 точок обліку.

У Київській області через технологічні причини відключені дві повітряні лінії 10 кВ, без світла залишились майже 5 тис. споживачів.

У Миколаївській області енергетики відновили електропостачання 405 побутових та 41 юридичного споживача у пʼяти населених пунктах, які знеструмлювались внаслідок падіння уламків збитого безпілотника типу Shahed на повітряну лінію електропередачі.

В Одеській області через відключення з технологічних причин повітряної лінії 10 кВ без напруги залишаються 433 споживачі.

Читайте також: Укренерго відновило надійність живлення ЗАЕС

У Сумській області після артобстрілу зі сторони російського кордону знеструмлені 1229 споживачів у шести населених пунктах. Із технологічних причин в області без напруги залишились 899 споживачів.

У Харківській області через бойові дії знеструмлені 15,5 тис. абонентів у 63 населених пунктах.

Через пошкодження внаслідок обстрілів газорозподільних мереж в області відключені шестеро споживачів.

У Херсоні внаслідок ворожих обстрілів знеструмлені 12,6 тис. точок обліку. В Херсонській області без напруги залишаються 25,8 тис. споживачів у 45 населених пунктах.

У Чернігівській області після ворожих обстрілів знеструмлені 17 населених пунктів, загалом – 1119 абонентів.

У Львові невідомі особи перекрили кран на вводі газопроводу в багатоквартирний будинок, внаслідок чого припинено газопостачання 123 квартир.

Як повідомляв Укрінформ, в енергосистемі України станом на 25 лютого дефіцит електроенергії відсутній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-