У Львові від влучання російської ракети повністю знищена електропідстанція

У Львові від влучання російської ракети повністю знищена електропідстанція

Укрінформ
У Львові внаслідок російської ракетної атаки вранці 15 лютого виникла пожежа на електропідстанції, об'єкт повністю знищено.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

"Було влучання в електропідстанцію у Львові. Через це почалася пожежа на площі орієнтовно 150 квадратних метрів. Її гасили впродовж двох годин. Над цим працювали 29 вогнеборців, залучали 6 одиниць техніки. Підстанція повністю знищена", - йдеться у повідомленні.

У Львові внаслідок ракетної атаки пошкоджені дві школи і садок, вибиті понад 400 вікон / Фото: Андрій Садовий

Козицький зазначив, що інформації про загиблих та потерпілих на цьому обʼєкті станом на тепер немає. Офісні приміщення, які живилися від підстанції, отримують електроенергію від генераторів.

Читайте також: Пошкоджені дві школи, дитсадок і будинки: Садовий показав наслідки ракетного удару по Львову

Загалом, за даними очільника ОВА, під час повітряної тривоги, яка тривала з 5:01 по 7:10, у зону відповідальності ПвК «Захід», яке захищає небо над вісьмома областями на заході України, увійшло 14 ворожих ракет. Воїни протиповітряної оборони збили вісім з них.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 15 лютого Росія здійснила масовану ракетну атаку. Сили української ППО збили 13 з 26 ракет. У Львові зафіксовано влучання в об'єкт інфраструктури. Ще одна ракета впала між житловими будинками. Там постраждало три людини. Вибуховою хвилею вибило вікна у близько 30 будинках на пʼяти вулицях, пошкоджені припарковані автомобілі.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-