У Дніпрі виявили два схрони з боєприпасами

У Дніпрі виявили два схрони з боєприпасами

Фото, відео
Укрінформ
У Дніпрі правоохоронці затримали двох чоловіків за незаконне зберігання боєприпасів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Національна поліція.

У результаті обшуків правоохоронці вилучили 23 пускові снаряди до ручних протитанкових гранатометів й уламкові боєприпаси типу ВОГ, 18 гранат типу Ф-1 і РГД-5, запали, майже шість тисяч патронів, автомат Калашникова з магазинами, вибухову речовину, гвинтівку та інші боєприпаси й речові докази.

Один зі схронів виявили в гаражі на території Індустріального району міста. Приміщенням користувався 32-річний житель Кам’янського району.

Інший факт незаконного зберігання зброї поліцейські задокументували під час обшуку в будинку 44-річного жителя Соборного району.

Правоохоронці затримали фігурантів у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучену зброю направили на експертизу.

Відомості за викритими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Заходи зі встановлення всіх обставин злочину та походження боєприпасів тривають.

Читайте також: СБУ виявила поблизу Києва схрон зі зброєю та вибухівкою для російських ДРГ

Як повідомляв Укрінформ, за минулий рік Нацполіція зареєструвала понад 4,8 тисячі фактів незаконного поводження зі зброєю, вибухівкою і боєприпасами.

Фото: www.npu.gov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-