У Харкові попрощалися із загиблою внаслідок атаки РФ родиною Путятіних

У Харкові попрощалися із загиблою внаслідок атаки РФ родиною Путятіних

Фото
Укрінформ
У Харкові попрощалися з Ольгою та Григорієм Путятіним і їхніми трьома дітьми, які загинули внаслідок атаки безпілотників і спричиненої нею масштабної пожежі вночі 9 лютого.

Родину поховали на 18-му міському кладовищі, передає кореспондент Укрінформу.

У Харкові попрощалися з загиблою внаслідок атаки РФ родиною Путятіних / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Родичі, друзі, колеги, однокласники, друзі, сусіди провели в останню путь 35-річну Ольгу, 38-річного Григорія та їхніх синів - семирічного Олексія, Михайла, якому скоро мало б виповнитися чотири роки, та 10-місячного Павла. Наймолодшого хлопчика поховали в одній могилі з мамою.

“Хай уся Росія дивиться, що накоїла! Тварюки! - сказала під час поховання мати Григорія Тетяна Путятіна. - Я ніколи не пробачу їм. За моїх дітей, за онуків. Чим вони завинили? Щоб горіла Росія так, як мої діти згоріли!.. Я ніколи не пробачу, хоч сама народилася в Росії”.

Заступник керівника Харківської обласної прокуратури Олександр Сузий розповів, що Ольга Путятіна працювала в прокуратурі з 2012 року, з 2016-го перебувала у декретній відпустці.

“Дуже добра, чуйна людина. Ми всі шоковані тим, що сталося”, - сказав Сузий.

Як повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 9 лютого російські війська атакували Харків ударними безпілотниками, влучивши по нафтобазі в Немишлянському районі. Внаслідок удару розлилося пальне та спалахнула пожежа - вогонь поширився на приватну забудову на вул. Котельній. Згоріло 15 будинків, загинули семеро людей: родина прокурорки Ольги Путятіної (вона сама, її чоловік і троє синів) та подружжя пенсіонерів Манойло.

Для точної ідентифікації родини Путятіних довелося провести ДНК-експертизу.

Пожежу на нафтобазі рятувальники гасили майже 60 годин: про її остаточну ліквідацію ДСНС повідомила 12 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-