Ворог продовжує атакувати Білогорівку на Луганщині за підтримки авіації

Ворог продовжує атакувати Білогорівку на Луганщині за підтримки авіації

Укрінформ
Російські загарбники продовжують тиснути на Білогорівку Луганської області, здійснюють атаки за підтримки авіації.

Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Тиск противника на Білогорівку не припиняється. Ворог атакує там за підтримки авіації. Крім цього, під ударами артилерійських установок опинилися Серебрянське лісництво та село Невське», - написав Лисогор.

За його словами, Красноріченська громада попри небезпеку забезпечила доставлення продуктів, хліба та, за потреби, медичних препаратів до кожного населеного пункту, де залишаються люди. Зокрема, це Греківка, Макіївка, Новолюбівка, Невське.

Тим часом, зазначив керівник ОВА, на тимчасово окупованих територіях області заявляють про вкрай низьку якість питної води, що поставляється у домівки централізовано. Перед вживанням вона потребує ретельного очищення, тобто, безпечніше її використовувати виключно в технічних цілях.

"Мова передусім про території, окуповані ще у 2014 році. Там інфраструктура не розбита бойовими діями і мала за ці майже 10 років якось підтримуватися. Але ні. Більш того, у багатьох містах вода в кранах з’являється погодинно", - наголосив Лисогор.

Читайте також: На Херсонщині за добу внаслідок обстрілів одна людина загинула і п'ятеро поранені

Як повідомлялось, 8 лютого на Луганщині внаслідок обстрілів постраждали Невське, Білогорівка, а також територія Серебрянського лісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-