«Білі янголи» евакуювали з-під Авдіївки жінку з трьома дітьми

«Білі янголи» евакуювали з-під Авдіївки жінку з трьома дітьми

Відео
Укрінформ
Евакуаційна група поліції "Білий янгол" вивезла з-під Авдіївки, із села Новоселівка Перша Очеретинської громади Донецької області, родину з чотирьох осіб: двох братів віком 7 і 15 років, 19-річну сестру та їхню матір.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Міністерство внутрішніх справ та оприлюднило відповідне відео.

“Через близькість до зони бойових дій влада оголосила примусову евакуацію дітей з Новоселівки Першої. Загарбники скидають на село керовані авіабомби, обстрілюють з різних видів зброї. Ворожі снаряди вже не раз вибухали поруч з оселею родини. Тож, аби врятувати життя дітей, мати погодилась евакуюватись”, - йдеться у повідомленні.

На броньованому автомобілі правоохоронці безпечно доставили сім’ю з їхніми трьома собаками і чотирма котами до Покровська та вручили дітям невеличкі подарунки. Родина вирушила далі до Житомирщини. Там для них підготували прихисток. Нині сім'я облаштовується на новому місці.

Правоохоронці вкотре закликають родини з дітьми, що мешкають у зоні російських обстрілів, виїхати до безпечних областей.

Евакуаційні екіпажі "Білий Янгол" допоможуть виїхати усім охочим.

Читайте також: «Білі янголи» від початку війни евакуювали майже дев’ять тисяч осіб

Гарячі лінії екіпажів на Авдіївському напрямку: 066-56-19-102, Бахмутському: 066-56-15-102, Великоновосілківському: 066-56-11-102, Лиманському: 066-56-16-102, Мар’їнському: 066-56-10-102.

Як повідомляв Укрінформ, з дев’яти населених пунктів Мар'їнської та Очеретинської територіальних громад Донецької області, які перебувають під цілодобовим обстрілом військ РФ, оголосили обов’язкову евакуацію у примусовий спосіб 72 дітей з 48 сімей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-