Львівська ОВА виділила  ₴5 мільйонів на підтримку волонтерських організацій, які допомагають ЗСУ

Львівська ОВА виділила ₴5 мільйонів на підтримку волонтерських організацій, які допомагають ЗСУ

Укрінформ
У 2024 році волонтерські організації Львівщини можуть отримати до 300 тис. грн на закупівлю товарів для військових. Загалом на цей проєкт виділили 5 мільйонів гривень.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Львівська ОВА надаватиме фінансову підтримку волонтерським організаціям на закупівлю товарів для потреб Сил оборони. У 2024 році на цей напрям передбачимо 5 мільйонів гривень. Одному учаснику – не більш ніж 300 тисяч гривень», - написав Козицький.

Для того, щоб отримати фінансову допомогу, волонтерській організації потрібно отримати запит від військової частини, зібрати 50% вартості та подати заявку у Львівську облдержадміністрацію. Далі підприємство-виробник має пройти акредитацію в ОВА. Після цього розглядають заявки та виділяють кошти виробникам продукції.

Читайте також: Київщина передала ще 500 FPV дронів 72 бригаді Чорних Запорожців

«Таким чином ми в найкоротші терміни досягнемо одразу кількох важливих цілей: зміцнення обороноздатності, інституційна підтримка волонтерських організацій, підтримка національного виробника. Найближчим часом доопрацюємо механізм і опублікуємо детальнішу інформацію щодо критеріїв до волонтерських організацій та підприємств, а також куди і до кого звертатись», - додав Козицький.

Як повідомляв Укрінформ, у межах проєкту «Вій» та ініціативи «1000 дронів для України» благодійники Львівщини передали 309 безпілотників для військових.

Фото: Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-