На Рівненщині зіткнулися вантажівка та мікроавтобус, четверо загиблих

На Рівненщині зіткнулися вантажівка та мікроавтобус, четверо загиблих

Оновлено
Укрінформ
Поблизу села Михалин Рівненського району близько 10-ї години ранку 2 лютого зіткнулися вантажівка та мікроавтобус, внаслідок чого загинули троє людей.

Про це повідомила у Фейсбуці поліція Рівненської області, передає Укрінформ.

“Унаслідок ДТП у Рівненському районі загинули троє осіб: на місці події працюють поліцейські”, - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, поблизу села Михалин колишнього Березнівського району зіткнулися вантажівка DAF і Mercedes-Benz Vito. Унаслідок ДТП загинули водій мікроавтобуса та дві пасажирки.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

На місце події також виїхали й працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Рятувальники усунули наслідки ДТП та деблокували загиблих.

Згодом поліція повідомила, що кількість загиблих збільшилася.

“Унаслідок ДТП у Рівненському районі — четверо загиблих та одна травмована”, - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, на заокругленій ділянці дороги 50-річний водій автомобіля Mercedes-Benz Vito виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою DAF під керуванням 30-річного жителя Клесова.

Зазначається, що внаслідок ДТП на місці події загинули водій мікроавтобуса та дві його пасажирки. Крім того, із тяжкими травмами госпіталізували ще двох пасажирів, один з яких, незважаючи на надану медиками допомогу, помер у лікарні.

У поліції поінформували, що водій вантажівки за результатами огляду на стан сп’яніння був тверезий.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучені.

Читайте також: На Хмельниччині «швидка» потрапила в ДТП, є постраждалі

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині внаслідок автозіткнення одна людина загинула, восьмеро - травмовані. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-