В Україні збережеться суха погода, вдень до +3°

В Україні збережеться суха погода, вдень до +3°

Укрінформ
У п’ятницю, 2 лютого, невеликий мокрий сніг та дощ очікується в Карпатах, на Закарпатті та сході країни, на решті території - без опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с, в західних областях вночі місцями пориви 15-18 м/с.

Температура протягом доби становитиме від 2° морозу до 3° тепла, на високогір'ї Карпат 1-6° морозу (вдень на півдні країни 1-6° тепла).

У Києві та Київській області 2 лютого хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів. Температура у столиці вночі та вдень 0-2° тепла; по регіону вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

В суботу, 3 лютого, синоптики прогнозують в Україні мокрий сніг та дощ (вночі у південній частині та східних областях без опадів). Температура вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла (вночі у західних, вдень у східних областях від 2° морозу до 3° тепла).

4 лютого у західних областях помірні дощі, вночі у південно-східній частині та східних областях мокрий сніг та дощ, на решті території місцями невеликий дощ. Температура вночі 1-6° тепла, у східних областях від 3° тепла до 2° морозу; вдень 4-9° тепла, на півдні країни до 12°, у північних та східних областях 1-6° тепла.

Читайте також: В ООН підтвердили новий рекорд температури для Європи

На дорогах північно-східних областей місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

В Карпатах сніг, температура 3 лютого вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу; 4 лютого вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

У столичному регіоні 3 лютого вночі помірний мокрий сніг, вдень дощ; 4 лютого місцями невеликий дощ. Температура у Києві вночі та вдень 4-6° тепла (вночі 3 лютого 0-2° морозу). По області вночі та вдень 1-6° тепла (вночі 3 лютого 0-5° морозу).

Впродовж 5-6 лютого в Україні прогнозуються опади. Зокрема, 5 лютого часом дощ, у північних, місцями центральних, вночі і в західних областях з мокрим снігом (вдень у західних областях без опадів). 6 лютого часом мокрий сніг, у західній, вдень і південній частині з дощем, вночі на Лівобережжі, вдень в Карпатському регіоні без опадів.

Температура у південній частині вночі 1-7° тепла, вдень 7-13°; на решті території вночі 5 лютого від 5° тепла до 1° морозу, 6 лютого від 3° тепла до 3° морозу, на північному сході країни до 6° морозу, вдень 1-7° тепла, на Закарпатті, 6 лютого у західних областях місцями 10-13°.

В Карпатах вночі мокрий сніг, вдень без опадів; температура вночі та вдень від 3° тепла до 3° морозу.

У Києві та області 5 лютого дощ, вночі з мокрим снігом. Температура у столиці вночі 1-3° тепла, вдень 4-6° тепла. По регіону вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 1-6° тепла.

6 лютого мокрий сніг, вдень з дощем. У Києві температура вночі 0-2° морозу, вдень 2-4° тепла. На Київщині вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-