В Україні без опадів, вдень до 6° тепла

В Україні без опадів, вдень до 6° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні в середу утримається суха погода, у південних областях та в Криму подекуди туман, у західних та північно-східних областей ожеледиця, температура вдень 1-6° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«Без опадів. Уранці у південних областях та в Криму місцями туман, у більшості західних та північно-східних областей на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура вдень 1-6° тепла; в Карпатах близько 0°», - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 31 січня без опадів. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. У столиці температура вдень 3-5° тепла; на Київщині 1-6° тепла.

Згідно з прогнозом, в Україні 1 лютого опади не очікуються, лише вдень у західних, місцями і в північних областях пройде невеликий мокрий сніг, 2 лютого місцями ймовірний невеликий мокрий сніг, вдень на півдні країни з дощем. На дорогах західних, північних та північно-східних областей місцями ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, у південній частині, 1 лютого і у центральних областях 1-6° тепла; в Карпатах вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу.

У Києві та області 1-2 лютого подекуди очікується невеликий мокрий сніг (вночі 1 лютого без опадів). Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла; на Київщині вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Читайте також: Українські полярники показали рідкісне явище - сувої зі снігу

Синоптики прогнозують 3 лютого мокрий сніг та дощ, лише у східних областях, вночі і у південній частині без опадів. Температура на північному сході та сході країни вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°; на решті території вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 2-8° тепла.

4 лютого очікується помірний дощ (вночі на сході та північному сході країни з мокрим снігом), вночі у західних, вдень у північних, більшості центральних та південних областей місцями невеликий дощ. Температура вночі та вдень 2-8° тепла (вночі на північному сході та сході країни близько 0°, вдень у південній частині, на Закарпатті та Прикарпатті місцями 8-13° тепла).

У Карпатах 3 лютого сніг, температура вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу; 4 лютого вночі невеликий, вдень помірний мокрий сніг та дощ, температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

Читайте також: Викиди від викопного палива в ЄС сягнули мінімуму за 60 років - The Guardian

У столичному регіоні 3 лютого пройдуть помірні опади: мокрий сніг з переходом в дощ; 4 лютого вночі очікується помірний, вдень місцями невеликий дощ. У Києві температура вночі 3 лютого 0-2° морозу, 4 лютого 3-5° тепла, вдень 5-7° тепла, по області 3 лютого вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла, 4 лютого температура вночі та вдень 3-8° тепла.

Фото: Галина Лапіна - щоденник Києва у світлинах / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-