Миколаївські теплоенергетики передали ЗСУ 14 автівок, два човни та пневмогідравлічний прес

Миколаївські теплоенергетики передали ЗСУ 14 автівок, два човни та пневмогідравлічний прес

Укрінформ
Працівники комунального підприємства "Миколаївоблтеплоенерго" придбали власним коштом і передали Силам оборони 14 автівок, два човни та пневмогідравлічний прес максимальним зусиллям до 40 тонн.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили начальниця сектору по роботі з громадськістю та пресою ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" Інна Підвисоцька.

«За кошти працівників придбано і передано нашим захисникам два човни вартістю понад 200 тисяч гривень та пнeвмoгідpaвлічний прес за 56 тис грн. Прес придбаний за рахунок членських внесків працівників Миколаївоблтеплоенерго та за допомоги обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення», - поінформувала Підвисоцька.

Крім того, за її словами, підприємство передало для потреб ЗСУ 14 одиниць автотранспорту. Зокрема, це вантажівки, автокран, автобус, трактор-екскаватор, легкові автівки.

Читайте також: Вінницька громада передала тероборонівцям розвідувальний безпілотний авіакомплекс

Також підприємство допомагає військовим у виготовленні захисних споруд та іншого необхідного устаткування, а ще ремонтує техніку, надає матеріальну допомогу для придбання амуніції.

Як повідомляв Укрінформ, мешканці села Лимани Галицинівської громади на Миколаївщині плетуть маскувальні сітки, шиють балаклави, печуть пиріжки, готують різні смаколики і везуть військовослужбовцям на передову.

Фото: ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-