У Харкові відновили подачу тепла та води у всі пошкоджені обстрілами будинки

У Харкові відновили подачу тепла та води у всі пошкоджені обстрілами будинки

Укрінформ
У Харкові відновили тепло- та електропостачання у всі будинки, що постраждали через обстріли російських військ.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів міський голова Харкова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

«256 будинків постраждали під час цих жахливих обстрілів. Всі контури вже закриті. Крім цього, ми подали теплопостачання у всі будинки. На жаль, залишаються без електропостачання шість будинків, бо були розтрощені трансформаторні підстанції. Обленерго працює над відновленням електропостачання і обіцяє, що воно з’явиться до неділі. Водопостачання підключене в повному обсязі в усі постраждалі будинки», - поінформував Терехов.

Мер додав, що у багатоквартирному будинку, де через обстріл зруйновано під’їзд, до теплопостачання підключені 30 квартир, без тепла залишаються 15 осель. У тому будинку проведуть інструментальну експертизу, аби вирішити, як можна відновити під’їзд.

Терехов також повідомив, що наразі в лікарнях перебувають 30 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: У Херсоні відновили газопостачання в мікрорайоні Корабел

Як повідомлялося, 23 січня о 4-й та 7-й ранку російські війська завдали ракетних ударів по Київському та Салтівському районах Харкова. Загинуло 10 осіб, у тому числі дитина, понад 60 людей постраждали. Пошкоджені 112 багатоквартирних і кілька приватних будинків.

24 січня близько 22:00 війська РФ завдали ракетних ударів по центру Харкова та Холодногірському району. Зафіксовано руйнування будівель, пошкоджені офіси, магазини, заклади харчування. Постраждали дев'ятеро людей, включно з 4-річною дитиною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-