Удар по Харкову: теплопостачання відновили у 125 багатоповерхівках

Удар по Харкову: теплопостачання відновили у 125 багатоповерхівках

Укрінформ
Комунальники відновили теплопостачання у 125 із 126 багатоповерхівок, що зазнали пошкоджень під час російського ракетного удару, на місці ліквідації наслідків працюють понад сотня волонтерів.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"На місцях ворожих влучань у Харкові працюють над ліквідацією наслідків всі профільні служби та волонтери. Комунальникам вдалося відновити теплопостачання в 125 із 126 багатоповерхівках, що зазнали пошкоджень. В останньому будинку триває усунення наслідків обстрілів та обстеження системи", - повідомив він.

За інформацією Синєгубова, внаслідок ворожого удару по Салтівському району було знеструмлено 10008 побутових та 893 юридичних споживачів. На цю хвилину відновлено електропостачання до 9125 побутових споживачів та 771 юридичних споживачів. Тривають відновлювальні роботи.

Як повідомив голова Харківської ОВА, до усунення наслідків долучилися також понад 110 волонтерів із 19 благодійних організацій - допомагають розбирати завали, закривають вікна, надають постраждалим психологічну підтримку, забезпечують людей гарячими обідами.

"Від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців Харківщина отримала ОСБ-листи. Для всіх постраждалих від ворожого обстрілу передбачена грошова допомога від ООН у розмірі 10 800 гривень", - повідомив він.

Синєгубов подякував усім, хто об’єднався і допомагає постраждалим від наслідків російського терору.

Читайте також: У Харкові під завалами знайшли восьму жертву ракетної атаки - дівчинку

Як повідомляв Укрінформ, кількість постраждалих від ранкового ракетного обстрілу Харкова зросла до 62, серед них - вісім дітей і троє поліцейських, які розбирали завали після перших ударів. Зараз вони проходять лікування в медичних закладах. П'ятьох осіб розселили в гуртожитках. Їм надали медичну та психологічну допомогу, а також забезпечили всім необхідним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-