Україні прогнозують невеликий сніг, удень до 3° тепла

Україні прогнозують невеликий сніг, удень до 3° тепла

Погода
Укрінформ
У вівторок невеликий сніг, подекуди з дощем, пройде в західних і північних областях, на дорогах місцями ожеледиця, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У західних, північних та Вінницькій областях невеликий сніг, місцями з дощем; на решті території без опадів. На дорогах країни, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер переважно південний, 7-12 м/с, в Карпатах уранці місцями пориви 17-22 м/с. Температура вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Одещині 2-7° тепла", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 23 січня вдень невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с. У столиці температура вдень близько 0°; по області від 3° морозу до 2° тепла.

Синоптики 24 січня на півдні та південному сході країни опадів не прогнозують, на решті території пройде невеликий мокрий сніг, вдень у західних, Житомирській та Вінницькій областях помірний дощ та мокрий сніг (на Закарпатті значні опади, в Карпатах значний сніг). Температура у східних областях та в Карпатах вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу, на решті території вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на півдні та заході країни 1-6° тепла.

Читайте також: В ООН не виключають, що цей рік стане спекотнішим за рекордний попередній

25 січня у східних областях очікується помірний, у Карпатах значний сніг, на решті території пройде помірний мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла (вночі у східних областях та Карпатах 2-7° морозу, вдень на півдні та заході країни 1-6° тепла).

На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, вдень 24 січня у західних областях, 25 січня місцями в Україні пориви 15-20 м/с, в Карпатах 25-30 м/с.

У Києві та області 24 січня ймовірний невеликий мокрий сніг; 25 січня помірний мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, 25 січня місцями пориви 15-20 м/с. У столиці температура вночі та вдень 1-3° тепла (вночі 24 січня 0-2° морозу); по області вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла (вночі 24 січня 0-5° морозу).

В Україні 26-27 січня часом очікується невеликий (27 січня в західних областях помірний) мокрий сніг. Температура вночі та вдень від 3° тепла до 3° морозу (вночі 27 січня, крім півдня країни, 1-7° морозу).

У столичному регіоні 26-27 січня прогнозується невеликий мокрий сніг. У Києві температура вночі та вдень близько 0° (вночі 27 січня 2-4° морозу), по області вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу (вночі 27 січня 1-6° морозу).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-