По Луганщині армія РФ за добу випустила майже 550 снарядів

По Луганщині армія РФ за добу випустила майже 550 снарядів

Укрінформ
По Луганській області російська армія за добу випустила майже 550 снарядів з різних видів озброєння.

Про це ідеться на сторінці у Фейсбуці Луганської обласної державної адміністрації.

"У нашій смузі відповідальності росіяни вчора штурмували одразу на двох ділянках. Вони намагалися захопити позиції українських військових поблизу Стельмахівки на Куп’янському напрямку. Крім того, не полишили намірів спробувати прорвати нашу оборону в Білогорівці та Серебрянському лісництві, де ворога було зупинено сім разів", - зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

За словами Лисогора, "по Кармазинівці, Невському та Діброві загарбники били з мінометів та артилерії. За добу вони випустили майже 550 снарядів із різних видів озброєння".

Як повідомляє обладміністрація, "маючи списки порожніх квартир і приватних будинків у Новодружеську, російські військові вивозять звідти все, що там залишили містяни, які евакуювалися. Окупанти не збираються масово розселятися у прифронтовому місті, тому на очах у сусідів відправляють у вантажівки все більш-менш цінне".

У повідомленні йдеться, що при необхідності оформити паспорт РФ у так званій "ЛНР" постановка на військовий облік чоловіків є обов’язковою.

У Лисичанську загарбники разом із відновленням обліку при отриманні документів російського зразка видають повістку, підкреслили в обладміністрації.

Читайте також: Росіяни вночі з мінометів обстріляли Вовчанськ, а зранку скинули авіабомбу

Як повідомляв Укрінформ, щодня до госпіталів так званої "ЛНР" надходять сотні поранених російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-