У так званій «ЛНР» щодня до госпіталів надходять сотні поранених російських військових

У так званій «ЛНР» щодня до госпіталів надходять сотні поранених російських військових

Укрінформ
Щодня до госпіталів так званої «ЛНР» надходять сотні поранених російських військових.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

Практично щодня до госпіталів «ЛНР» надходять сотні поранених росіян, медичні заклади переповнені. «Втім, потрапити до інших, розташованих на території РФ, може не кожен. Туди доправляють лише із важкими пораненнями - тих, хто вже не повернеться на фронт. А також тих, хто зможе домовитися», - ідеться в повідомленні. Усіх інших після нетривалого відновлення повертають до «м’ясних» штурмів.

Як підкреслюють в обладміністрації, у так званій «ЛНР», на інших тимчасово захоплених територіях, а також у регіонах РФ, що межують із Україною, запроваджуються посади радників директора з виховної роботи у школах і коледжах, які відповідатимуть за поширення кремлівської пропаганди серед дітей та підлітків.

Особлива увага буде приділена захопленим територіям, для яких збільшені видатки бюджету на «виховання патріотизму» за програмою «образование» з 6,47 млрд рублів у 2023 році до 39,7 млрд рублів цього року.

Читайте також: В окупації загарбники вводять у школах посаду «наглядача за патріотизмом»

Начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомляє: «Противник тисне біля Макіївки та Білогорівки, обстрілюючи та намагаючись там просунутися. За учора нашими захисниками відбито вісім таких спроб. Під вогонь росіян також потрапило Невське. Авіацію вони спрямували на Білогорівку та Серебрянський ліс».

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині росіяни провели «єдиний день підписів» на підтримку висування Володимира Путіна на вибори президента РФ. Загарбники зганяли бюджетників до пунктів збору підписів для імітації підтримки РФ більшістю жителів регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-