Кількість постраждалих від обстрілу Харкова зросла до 17, пошкоджена лікарня

Кількість постраждалих від обстрілу Харкова зросла до 17, пошкоджена лікарня

Фото
Укрінформ
Унаслідок ракетного удару по Харкову постраждали 17 осіб, двоє з них перебувають у тяжкому стані. Зафіксовано влучання в будинок, також пошкоджено лікарню.

Як передає Укрінформ, про це керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

"Кількість постраждалих внаслідок удару РФ збільшилася до 17 осіб. У важкому стані залишають 2 жінки. 12 людей також госпіталізовані, перебувають у лікувальній установі в середньому та легкому станах", - написав він.

Троє осіб від госпіталізації відмовилися, їм була надана медична допомога на місці, додав Синєгубов.

Міський голова Харкова Ігор Терехов наголосив, що удар по центру міста має виключно терористичний характер. "Постраждали щонайменше десять житлових будинків, і це тільки за попередньою інформацією. Зранку департамент ЖКГ продовжить обстеження периметра сьогоднішнього обстрілу і буде уточнена інформація... Рятівники продовжують розбирати завали, яких багато", - написав він у Телеграмі.

Читайте також: Обстріл Харкова: ОВА повідомляє про 16 постраждалих

Своєю чергою очільник поліції Харківської області Володимир Тимошко розповів Суспільне Харків, що війська РФ влучили у проїжджу частину та у житловий триповерховий будинок.

"Серед поранених військових немає, всі цивільні. Влучання по цивільному об'єкту, в якому живуть звичайні мешканці Харкова, у центрі, що знову вказує на те, що це терористичний акт з метою залякування і знищення населення. Це геноцид. Це будинок старої забудови", — зазначив Тимошко.

За його словами, у медичному закладі навпроти будинку, куди влучила російська ракета, було займання двох поверхів. Поранених серед персоналу немає, пацієнтів на момент удару не було.

Раніше очільник ОВА повідомив, що російські загарбники вдарили по Харкову двома ракетами.

Фото: Суспільне Харків

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-