У Коломиї попрощалися з 5-річним хлопчиком, який помер після видалення молочних зубів

У Коломиї попрощалися з 5-річним хлопчиком, який помер після видалення молочних зубів

Фото
Укрінформ
У Коломиї на Івано-Франківщині попрощалися з 5-річним Велесом Пашником, який понад місяць перебував у комі після видалення молочних зубів під загальним наркозом, а 13 січня його серце зупинилося.

Про це повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

«Онук ніколи не хворів. Був веселим хлопчиком, ніколи ні на що не скаржився. А тепер - така біда. Коли Велес лежав у лікарні, ми весь час, кожного дня передзвонювалися, чи реагує. Дитина понад 35 діб пролежала під тими апаратами», - розповіла прабабуся Велеса Ірина Іванюк.

Жінка додає, що родина до останнього сподівалася, що з дитиною все буде добре.

Попрощатися з маленьким Велесом Пашником прийшли рідні, друзі, сусіди й містяни.

Як повідомляв батько хлопчика Віктор Пашник, прощання з Велесом відбулося в Церкві святого Йосафата м. Коломия. Поховали дитину в селищі Гвіздець Коломийського району.

У Коломиї на Франківщині попрощалися з 5-річним хлопчиком, який помер після видалення молочних зубів / Фото: Суспільне

Як повідомляв Укрінформ, 8 грудня у Львові 5-річний хлопчик Велес впав у кому після операції в приватній стоматологічній клініці з видалення молочних зубів під загальною анестезією. Згодом медики констатували смерть мозку. А 13 січня дитина померла.

Батьки хлопчика, бандурист Віктор Пашник та його дружина Маріанна Вахняк, звинувачують стоматологічну клініку. 17 грудня батьки звернулися до поліції Залізничного району Львова із відповідною заявою, слідчі розпочали кримінальне провадження.

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичними працівниками, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому (ч. 2 ст. 140 Кримінального кодексу України).

У межах кримінального провадження встановлюються обставини трагічного випадку. За результатами слідчих дій та висновків експертиз, які наразі тривають, буде надана правова оцінка діям медичних працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-