Ракетний удар по Харкову: адміністратор готелю у тяжкому стані

Ракетний удар по Харкову: адміністратор готелю у тяжкому стані

Укрінформ
У Харкові після ракетного удару армії РФ по готелю в тяжкому стані залишається 35-річний адміністратор закладу.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

"У тяжкому стані в лікарні 35-річний адміністратор готелю. Загалом в будівлі перебували дев'ятеро людей - всі вони цивільні. Отримали поранення, забої, всі в шоковому стані, люди одразу навіть не зрозуміли, що сталося. Ще четверо постраждалих - це мешканці будинків неподалік. Одна з них, 71-річна жінка, почувши вибух, побігла ховатися до укриття, але впала в льох та зламала хребет", - зазначив Болвінов.

Попередньо експерти встановили, що обидва удари були ракетами С-300. Одна з них поцілила біля входу до готелю, друга - з іншого боку будівлі, в дах.

"Пошкоджено ще п'ять будинків неподалік епіцентру вибуху. Повністю згоріли вісім автомобілів. Ми продовжуємо роботу на місці, зібрані уламки ракет. Почали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни", - зазначив Болвінов.

Читайте також: У Вовчанськ повернули світло, яке зникло після влучання авіабомби в ЛЕП

Як повідомила речниця компанії "Харківобленерго" Марина Шевченко, внаслідок удару пошкоджено трансформаторну підстанцію та повітряну лінію електропередачі. Без світла залишилися 46 приватних домоволодінь і 9 юридичних споживачів.

Енергетики проводять відновлювальні роботи.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок ворожого удару по готелю в Харкові ввечері 10 січня постраждали 13 осіб. Серед них - журналіст та фотографка турецького інформаційного агентства "Анадолу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-