Львівська мерія співпрацюватиме з бізнесом для допомоги ветеранам

Львівська мерія співпрацюватиме з бізнесом для допомоги ветеранам

Фото
Укрінформ
У Львові підписали меморандум про співпрацю бізнесу і міської ради, щоб допомагати ветеранам і ветеранкам з працевлаштуванням та інтеграцією у цивільне життя.

Про це повідомляється на сайті Львівської міської ради, передає Укрінформ.

“У Львівській міській раді підписали важливий меморандум про співпрацю між мерією, благодійним фондом UNBROKEN та професійною HR-спільнотою Львова щодо працевлаштування ветеранів і ветеранок війни”, - йдеться в дописі.

За словами начальниці управління персоналом Львівської міськради Лілії Савич, ця співпраця передбачає різні кроки для якісного працевлаштування ветеранів і ветеранок війни. Крім цього, будуть різноманітні спільні проєкти, які допоможуть захисникам і захисницям інтегруватись у цивільне життя.

У міськраді зазначили, що до підписання меморандуму долучилися 18 великих підприємств Львова, однак це відкритий документ, і до співпраці зможуть долучатися й інші компанії.

У Львові підписали меморандум про співпрацю мерії з бізнесом для допомоги ветеранам / Фото: Роман Балук, ЛМР

“Повернення людей до цивільного життя, їх соціалізація – це дуже важливо. Ми не можемо дозволити втрату наших громадян після повернення з зони бойових дій, тому вже зараз маємо думати про їх життя після перемоги”, - наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: На Сумщині реалізують проєкт з реінтеграції ветеранів

У міськраді також поінформували, що для ефективної роботи підписанти домовились зустрічатися щонайменше раз на місяць та вже створили канал для комунікації та обміну інформацією.

Як повідомляв Укрінформ, на Вінниччині у чотирьох із шести районних військових адміністрацій створили підрозділи з питань ветеранської політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-