Через негоду в Україні без світла залишаються 523 населені пункти

Через негоду в Україні без світла залишаються 523 населені пункти

Укрінформ
Станом на ранок 10 січня через несприятливі погодні умови залишаються без електропостачання 523 населені пункти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Енергетики продовжують роботи з відновлення електропостачання споживачам, знеструмленим внаслідок негоди, - протягом доби заживлено близько 500 населених пунктів у Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Запорізькій областях. Водночас поки залишаються без світла 523 населені пункти", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у Дніпропетровській області без електропостачання 186 населених пунктів, у Кіровоградській – 107, на Миколаївщині – 99 і в Одеській області – 97 населених пунктів. Крім того, є відключення через негоду на Чернігівщині, Сумщині, у Запорізькій області.

Аварійні бригади енергетиків у посиленому режимі працюють над відновленням енергопостачання. Для робіт з усунення пошкоджень і відновлення електропостачання наразі задіяно 153 бригади, 422 робітники, 174 одиниці техніки.

Читайте також: Ситуація в енергосистемі контрольована, є запас міцності - Шмигаль

Як повідомили у Фейсбуці ДТЕК “Одеські електромережі”, за 9 січня енергетики відремонтували 78 повітряних ліній та 920 трансформаторних підстанцій, тобто повернули світло для 35 006 родин у 322 міста і села Одеської області.

Як повідомлялося, станом на ранок 9 січня через несприятливі погодні умови залишалися без електропостачання 1025 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-